Meistä

 
 
Enviene's-kennelnimen takana häärään minä Maria, koirahöperö luokanopettaja Kemijärveltä, Itä-Lapista. Perheeseemme kuuluu minun lisäkseni mieheni, kaksi lastamme sekä kolme shetlanninlammaskoiraa: trikkityttö Ritu, soopelityttö Åsa sekä ensimmäisestä kasvattamastani pentueesta kotiin jäänyt trikkityttö Inez. Asumme maalla omakotitalossa ja meillä on iso piha, jossa koirat saavat juosta vapaana. Kotimme ympäristössä on loistavat ulkoilumahdollisuudet ja esimerkiksi talvella teemme lähimetsään ulkoilupolkuja, joissa koirat saavat juosta vapaana perinteisten hihnalenkkien lisäksi. Koiramme ovat meille ensisijaisesti rakkaita perheenjäseniä. Käymme kuitenkin silloin tällöin näyttelyissä ja etenkin tyttärillemme mätsärit ovat mieluisa harrastus. Ennen shelttejä meillä oli bretonipoika Remu. Ehkä jonain päivänä laumaamme otetaan uusi bretonivahvistus.

 Ensimmäinen shelttimme muutti meille vuonna 2018 ja hurahdinkin tähän ihanaan rotuun heti. Melko pian aloin haaveilla kasvattamisesta ja kasvattajakurssin suoritinkin tammikuussa 2019. Kasvatan pienimuotoisesti shetlanninlammaskoiria kotioloissa. Ensimmäinen pentueeni syntyi elokuussa 2020. Tavoitteenani on kasvattaa rodunomaisia, hyväluonteisia ja terveitä koiria. Erityistä painoarvoa annan luonteelle ja pyrinkin aloittamaan pentujen sosiaalistamisen jo varhaisessa vaiheessa. Olemme sosiaalinen perhe ja jo sitä kautta koiramme tottuvat erilaisiin ihmisiin ja ääniin pienestä pitäen. 
 
Jos olet kiinnostunut koiristani tai tulevista pentueistamme, voit olla minuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lisäksi kennelillämme on oma sivu Facebookissa. Minuun saa yhteyden myös sitä kautta. Yhteystietoni löytyvät alta:
 
Maria Mantsinen
p. 040 724 6367
maria.mantsinen@gmail.com